Categorieën
Blogposts

NVvP ondertekent de petitie

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) heeft de petitie ondertekend. We zijn blij met deze steun. Het geeft wel aan dat ook zij grote zorgen hebben over de uitvoerbaarheid van deze wet. We zullen het blijven vervolgen. Nu zijn het nog zorgen en is het nog een voorspelling, dat er problemen zullen komen. De vrees is dat het vanaf januari werkelijkheid gaat worden. Ongetwijfeld zal het dan eerst op opstartproblemen worden geschoven , daarna op kinderziekten en dan zal worden gezegd, dat we er het beste van moeten maken. Maar we zullen alert blijven in de hoop, dat de schade beperkt blijft door een snelle herziening.

Die druk blijven uitoefenen is het doel van deze petitie.

Zie hier voor het bericht van de NVvP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *